7 de març 2011

Girem, girem ... !!!

Hem començat l'any treballant la unitat didàctica dels GIRS.
- Primerament vam provar de girar sobre nosaltres mateixos, individualment i per parelles: drets, estirats sobre el matalàs fent la croqueta, saltant des del banc, ... .
- A continuació ja vam realitzar les tombarelles, tant endavant com enrere. Per facilitar el rodament vam muntar una mena de pla inclinat. Vam insistir amb el recolzament de les mans i del cap per evitar problemes de cervicals. En Eduació Física és molt important la seguretat i facilitat dels exercicis.
- Quan ja ho dominàvem una mica, vam començar a introduir la roda lateral. Primerament recolzant les mans al banc i després ja a terra. Degut a la dificultat de l'exercici vam ensenyar per parelles com fer l'ajuda d'aquesta habilitat.
- Com a cloenda de la unitat vam proposar que amb grupets de 6 o 7 alumnes s'inventessin una coreografia amb la música i el ritme del conegut grup danès ABBA i en concret la cançó Waterloo. Dins la coreografia hi havia d'haver necessàriament la croqueta, la tombarella endavant i enrera, la roda, ... tot encadenat com una unitat d'execució. Vam filmar les coreografies dels diferents grups i hem rigut una mica quan ens hem vist a la pantalla.

Tota aquesta unitat s'ha dut a terme d'una manera més extensa, aproximadament unes cinc setmanes, corresponent al treball específic d'Unitat Didàctica sobre l'habilitat motriu bàsica dels girs, proposat per la Marta, Practicant d'Educació Física de P5, CI i CM d'aquest curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada